eRobot D1000-E

849.00 kn

Na zalihi

SKU: D1000-E Kategorije: , Oznake: ,

Opis

Erobot D1000-E (Elite) je Wi-Fi mrežna kamera 720P HD rezolucije. Idealna je za zaštitu doma i poslovnih prostora poput ureda, trgovina, ugostiteljskih objekata i manjih skladišta. Vrlo je jednostavna za instalaciju i puštanje u pogon jer podržava povezivanje sa internetom putem WiFi-a i putem žice te koristi naprednu P2P tehnologiju.
U diskretnom i kompaktnom kućištu modernog dizajna ugrađen je 1.0 megapikselni CMOS senzor sa ICR filterom, i infracrvenim LED iluminatorom za kvalitetnu i jasnu sliku po danu i noći.
Jednostavna i brza instalacija: s obzirom na WiFi tehnologiju nije potrebno provlačanje nikakvih kablova što uvelike olakšava instalaciju u prostoru bez narušavanja izgleda raznim kanalicama i kablovima. HD video može biti gledan uživo ili spremljen na micro SD memorijsku karticu kapaciteta do 128Gb i kasnije pregledavan. Erobot D1000-E je kompatibilna sa ONVIF standardom, i može se povezivati na mnoštvo raznih NVR snimača. Osim toga, uz nju dolazi besplatan softver koji omogućuje nadgledanje i kontrolu do maksimalno 64 eRobot kamere u isto vrijeme.

Povezivanje putem WiFia ili mrežnim kablom
Kompaktan i moderan dizajn, ručna rotacija
1.0 megapikselni senzor sa 720p HD rezolucijom
Kvalitetan i hardver i stabilan softver
Ugrađen mikrofon i zvučnik
Uključen nosač za zidnu ili stropnu montažu
Jednostavna instalacija
Podržava ONVIF standard
Uključen DC5V 2A USB naponski adapter

Dodatne informacije

Težina 0.4 kg
Dimenzije 18 × 12 × 6.5 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “eRobot D1000-E”