eRobot STD D1001 sustav

1,799.00 kn

 • Uključen 1 PIR senzor pokreta, 1 magnetni senzor za vrata i porozore i 2 daljinska upravljača.
  Daljinska horizontalna i vertikalna rotacija putem pametnog telefona ili računala
  Ugrađen širokokutni PIR senzor pokreta
  Ugrađeni senzori temperature i vlage u zraku
  Radi sa do 64 bežićna sigurnosna detektora
  Ugrađen mikrofon i zvučnik za dvosmjernu komunikaciju
  Kvalitetan hardver i pouzdan softver
  dnevno i noćno snimanje u 720p HD rezoluciji
  Uključen nosač za zidnu ili stropnu montažu
  Podržava ONVIF standard
  Uključen DC5V 2A USB naponski adapter
  Uključena besplatna programska podrška

Na zalihi

SKU: STD D1001 Kategorije: , , Oznake: ,

Opis

STD D1001 je kompletni sigurnosni sustav koji se sastoji od inteligentne kamere D1001 , PIR senzora pokreta, magnetnog senzora za vrata i prozore i daljinskog upravljača.

STD D1001 je kompletni sigurnosni sustav koji se sastoji od D1001 je pametne IP kamere 720p HD video rezolucije. i sigurnosnih detektora. D1001 je pored IP kamere i centrala alarmnog sustava sa kojom su povezani sigurnosni detektori. Podržava daljinsku horizontalnu i vertikalnu rotaciju, detekciju temperature i vlage u zraku sa termostat funkcijom, ima ugrađen PIR senzor pokreta za dvostruku detekciju. Idealna je sigurnosna kamera za zaštitu doma i poslovnih prostora popot trgovine, ureda, garaže, skladišta i raznih drugih zatvorenih prostora. Ova kamera omogućuje izgradnju vlastitog sigurnosnog sustava u samo nekoliko minuta bez plaćanja mjesečnih naknada. Podržava 8 bežićnih sigurnosnih zona, radi sa do 64 bežićna senzora (senzor pokreta, magnetni senzor za vrata i prozore, senzor dima, plina, vode i sl. ). D1001 je centrala sigurnosnog sustava i može se povezati na internet putem Wi-Fi-a  ili mrežnog kabla. 

Sa STD D1001 sustavom dobivate kompletno rješenje video nadzora i alarma za vaš prostor.

U setu uključeno:

1 x D1001 kamera

1 x VS-WH600 bežični PIR senzor pokreta

1 x VS-KWMC bežični magnetni senzor

1 x VS-EYKQ bežični daljinski upravljač

PREUZIMANJE MOBILNE I PC APLIKACIJE

Jednostavan pristup kamerama putem pametnih telefona i PC-a bilo gdje i bilo kada!

CoT Pro Android

CoT Pro je besplatna aplikacija za Android mobilne telefone. Predviđena je za upravljanje eRobot uređajima, odnosno IP kamerama koje podržavaju WiFi bežično povezivanje, dnevno i noćno snimanje, video nadzor uživo, pohranu snimaka, udaljeni pregled, dvosmjernu komunikaciju, detekciju pokreta, alarmnu dojavu i sl.

CMS klijent za PC

CMS klijent je računalni program koji omogućuje kontrolu eRobot IP kamera (najviše 64 odjednom). Omogućuje praćenje više kamera odjednom, udaljeni pregled uživo, lokalnu pohranu videa, preuzimanje videa iz memorije kamera, zaprimanje alarmnih obavijesti, konfiguriranje IP kamera i sl. Podržava samo Windows operativni sustav.

CoT Pro iOS

CoT Pro je besplatna aplikacija za iOS mobilne telefone. Predviđena je za upravljanje eRobot uređajima, odnosno IP kamerama koje podržavaju WiFi bežično povezivanje, dnevno i noćno snimanje, video nadzor uživo, pohranu snimaka, udaljeni pregled, dvosmjernu komunikaciju, detekciju pokreta, alarmnu dojavu i sl.

KAKO POVEZATI KAMERE S APLIKACIJOM?

Inteligentne HD kamere spremne su za korištenje u samo nekoliko trenutaka
KORAK 1 Preuzmite i instalirajte CoT Pro

Preuzmite i instalirajte "CoT Pro" aplikaciju na vaš pametni telefon. IOS korisnici mogu pronaći i preuzeti aplikaciju "COT Pro" na Apple APP Store. Android korisnici mogu pronaći i preuzeti "COT Pro" na Google Play store.

KORAK 2 Dodajte novi uređaj

Prvo priključite naponski i mrežni kabel u kameru, ulogirajte se u aplikaciju→"My Camera"→"+"→" Smart wifi ", pronađite kameru na mreži i dodajte ju.

KORAK 3 Provjerite nadogradnju softvera

Uvijek se trudimo svojim korisnicima pružiti što bolje iskustvo korištenja, molimo vas da provjerite postoji li ažuriranje softvera aplikacije i kamere. Provjerite ažuriranja u aplikaciji: Padajući izbornik --> "About" --> "Check about version" Check the update camera: My Camera --> "setting" --> "Device Update".

Odgovore na sva dodatna pitanja i detaljna uputstva za rukovanje sa eRobot uređajima pronađite u rubrici "POMOĆ".

Dodatne informacije

Težina 0.5 kg
Dimenzije 20 × 15 × 11 cm

Recenzije

Još nema recenzija.

Budite prvi koji će recenzirati “eRobot STD D1001 sustav”